Lakástalkshow

Ma indult a Lakástalkshow őszi szezonja a tv2.hu-n

2013/09/17 • írta: lovasz.laszlo írta: Szólj hozzá!

A mai napon elindult a Lakástalkshow 2. szezonja. Az új epizódok már a tv2.hu-n láthatók, minden héten két részlet érkezik majd, kedden és csütörtökön. Emellett a TV2-n lesznek ajánlók és 2 perces kiemelések a műsorból.

Az első vendég Fenyő Iván, aki – úgy tűnik – sokat változott az elmúlt években. Nem tudom, régebben milyen volt, de azt mondja, ő maga érezte, hogy nem jó helyen van, nem azt az életet éli, amit szeretne. Erről beszél a Lakástalkshowban, meg arról, hogy miképpen zárnak korlátok közé minket saját gondolataink.

December közepéig tehát érkeznek az újabb és újabb epizódok, és természetesen továbbra is megtaláljátok a Lakástalkshow Facebook-oldalát, illetve a korábbi beszélgetéseket a YouTube-csatornán.

A sorozatot a Lipton és a Volvo támogatja, köszönöm nekik, hogy értékesnek gondolják ezeket a beszélgetéseket!

A bejegyzés trackback címe:

https://lakastalkshow.blog.hu/api/trackback/id/tr607308202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása