Lakástalkshow

Kulka János a nappaliban

2013/10/16 • írta: lovasz.laszlo írta: komment

Nagy nap a mai, sorban érkeznek a vendégek hozzánk. Újabb három beszélgetést veszünk ma fel, kemény 8 óra előtt állok. Annyit, és mindössze annyit árulok el, hogy itt – a most még egyébként félsötétben és csendben, mit sem sejtőn várakozó – nappalinkban ül nemsokára a Nemzeti, jelenleg pedig a Katona József Színház színésze, Kulka János. Ez hatalmas dolog. Nekem mindenképpen. Bemozog a személyes terembe egy jelentős ember. Tőlem egy méterre ül majd, és egymás szemébe nézünk – hát mindenki tudja, hogyan képes nézni – azzal, aki hatást váltott már ki belőlem – és még nagyon sokakból.

A kanapék szokásos helyükről fordulnak kicsit, bekerül egy lámpa, és mindjárt érkezik a három kamera is. Felhívnám a figyelmet a kép dróttal való belógatására, ami életszerűvé teszi a szettet.

[caption id="attachment_172" align="aligncenter" width="300"] Előkészületek a nappaliban[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="300"] Kulka János a beszélgetés előtt[/caption]

[caption id="attachment_178" align="aligncenter" width="300"] Caramel a szettben[/caption]

[caption id="attachment_180" align="aligncenter" width="300"] Pásztor Anna a beszélgetés előtt 10 percig rendezgette maga alá és köré a párnákat[/caption]

A bejegyzés trackback címe:

https://lakastalkshow.blog.hu/api/trackback/id/tr497308206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása