Lakástalkshow

ÚJ EPIZÓD! Caramel: "Az, hogy az ember mivé válhat, a mostban dől el"

2013/12/09 • írta: lovasz.laszlo írta: Szólj hozzá!

Elkezdődött a Lakástalkshow 2013-as őszi szezonjának utolsó négy epizódja, a vendég Molnár Ferenc Caramel. Méltó lezárása ez ennek az évadnak, Caramel olyan gondolatokat ad nekünk, és olyan hitelességgel, hogy érdemes lesz minden részt végignézni. Kedden-csütörtökön, majd jövő kedden-csütörtkön kerülnek fel a tv2 online-ra.

Amellett, hogy beszél arról, miért tud igazán önmaga lenni a zenében, hogy miért zenében képes beszélni és miért tartja fontosnak beszélni az emberekhez, mély meggyőződéssel beszél a címben szereplő gondolatról is. Döbbenetes volt számomra, hogy tudatosságról szóló könyvek olvasása után nagyjából én oda próbálok eljutni, ahova ő önmagától már – már? Gyerekkorában közelebb volt, mint sokan csak felnőttként! – eljutott. Hogy tudniillik figyeli magát "kívülről", hogy érti, hogy a jó és a rossz is azért történik velünk, hogy tanuljunk belőle. Meg, hogy az élet olyan lehetőségeket ad nekünk, hogy mi magunk dönthessünk, és így a mostban, a jelenben a saját döntéseink határozhassák meg, hogy kikké lehetünk a jövőben. És ez még csak az első rész. Az egyik legjobb beszélgetés holnaptól a Lakástalkshowban! Szeretettel ajánlom!

A bejegyzés trackback címe:

https://lakastalkshow.blog.hu/api/trackback/id/tr917308220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása