Lakástalkshow

Ne beszélj! Beszéltess! Feelgood-kommunikáció tréning május 25-én

2014/05/02 • írta: lovasz.laszlo írta: Szólj hozzá!

Az első Feelgood-kommunikáció tréning május 25-én lesz Budapesten.

Ne beszélj! Beszéltess!

Hogyan kérdezz úgy, hogy el akarja mondani? Tanuld meg, hogyan beszéltetheted partnered!

Ez egy szemléletváltó módszer, az egész kommunikációs helyzethez, a valósághoz való viszonyunkat érinti, és ezáltal változtatja meg az eddigi gyakorlatokat.

Ez az alkalom magánszemélyeknek szól. Olyanok jelentkezését várom, akik kommunikációjukban szeretnének kiegyensúlyozottabbak, hatékonyabbak és boldogabbak lenni – legyen szó akár a magánéletről, akár a munka világáról.

A Feelgood-kommunikációt arra találtam ki, hogy a legfontosabb és leggazdagabb érintkezési formánkat, a beszédet úgy használjuk, hogy abban jól érezzük magunkat. Feltegyük azokat a kérdéseinket, amik foglalkoztatnak, amikre keressük a választ, de közben ne érezzük úgy, hogy mi vagyunk a gyengébbek, a tudatlanabbak, azok, akik kevesebbet tudnak a valóságról.

A valóság ugyanis tőlünk függetlenül létezik, hogy azt mi milyennek éljük meg, kizárólag rajtunk múlik, mi hozzuk létre a képeket arról a fejünkben. Ahogyan mások is létrehoznak képeket a fejükben ugyanarról a valóságról, de ez nem feltétlenül egyezik azzal, amit mi gondolunk. Ez máris egy ellentét, egy konfliktus alapja lehet, holott ugyanarról a dologról beszélünk, mindössze arról van szó, hogy mi máshogyan tanultunk meg képeket és véleményt alkotni. Mást tartunk fontosnak, mást tartunk értékesnek. Erről meggyőzni a másikat teljesen fölösleges, a valóságon ez mit sem változtat. Végül pedig az is kiderül majd, hogy ha a másik – hathatós győzködésünk eredményeképpen – pontosan ugyanúgy hajlandó feldolgozni a közös terünket, nem eredményez semmi hasznosat. Ha anélkül, hogy használná, de megérti, megismeri a mi rendszerünket, sokkal többet hozhat számunkra. És számára is.

Ne beszélj! Beszéltess! Ez segít hozzá ahhoz, hogy kiegyensúlyozottabbak legyünk, hogy komfortosan érezzük magunkat minden szituációban. Ebben segítek, ezt tudom átadni, erről szól a Feelgood-kommunikációs tréning.

 

A tréning délelőtt 10 órakor kezdődik és körülbelül délután 4-ig tart, 6 fő vehet részt rajta.

A tréning ára: 24.000 forint.

A tréning helyszíne: The Shift, 1061 Budapest, Andrássy út 35.

Jelentkezni az info@lakastalkshow.hu email címen lehet.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lakastalkshow.blog.hu/api/trackback/id/tr327308256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása