Lakástalkshow

A műfajról

2015/03/27 • írta: lovasz.laszlo írta: Szólj hozzá!
A Lakástalkshow egy teljesen önálló műfaj. 2012-ben találtam ki, sokat beszélgettem róla Márton Balázs barátommal, operatőrrel. Novemberre jutottunk el odáig, hogy megcsináljuk az első felvételeket.
Három napig forgattunk, Stohl, Hajós, Soma, Lukács Laci és Tilla jártak nálunk.
 

Lakástalkshow a nappaliban

Ezeket a beszélgetéseket a saját nappalinkban vettük fel, méghozzá távirányított kamerákkal. Ezt nagyon fontosnak tartom, ugyanis így a helyiségben a vendégen és a kérdezőn kívül nincs más. Nincs kameramann, világosító, asszisztens, adott a lehetősége egy valós, négyszemközti beszélgetésnek. Egészen biztos vagyok abban, hogy ezek a videók ezért ütnek el merőben minden talkshowtól, televíziós beszélgetős műsortól, és ezért gondolom, hogy műfajteremtő.
Leülünk, beszélgetünk. Ketten. Nincs közönség, nem kell sietni. Ami szóba kerül, szóba kerül. De biztosan úgy beszélgetünk majd, ahogy egyébként sosem beszélnénk egymással – remélem: őszintén.
A Lakástalkshow nem tévéműsor, kizárólag a neten látható, saját YouTube-csatornáján, illetve 2013 őszétől a tv2 weboldalán, amit a tv2-n miniprogramok kísérnek napi négy alkalommal.

2013 májusa óta az Andrássy úton egy gyönyörű lakásban közönség előtt is rendezünk Lakástalkshowt: ez a Lakástalkshow LIVE!... Körülbelül ötvenenen férnek be, a beszélgetések hangulata némileg különbözik a klasszikus Lakástalkshowtól - éppen amiatt, hogy a közönség reagál.

LTS LIVE!

Az élő Lakástalkshowban nem egy vendég ül a kanapéra, hanem kettő vagy három, engem éppen a párosítás, hármasítás érdekel. Nagyon izgalmas volt például legutóbb a Laár András, Likó Marcell és Wahorn András részvételével tartott est:

 

Ősztől havonta lesz ilyen esemény, a jegyekről és a bejutásról itt és a Lakástalkshow egyéb felületein időben értesítünk Benneteket!

A helyet úgy hívják The Shift, érdemes megnézni!

A bejegyzés trackback címe:

https://lakastalkshow.blog.hu/api/trackback/id/tr227308742
süti beállítások módosítása