Lakástalkshow

Crowdfundinggal készül a magyar YouTube-talkshow

2015/04/07 • írta: lovasz.laszlo írta: Szólj hozzá!

kepernyofoto_2015-04-07_9_55_33.png

George Takei ügye kapcsán akadtunk rá az Indiegogo oldalára, amit bizonyára mindenki ismert már, ez a közösségi finanszírozás-dolog csak nekem volt olyan, amit örömmel szemlélek, hogy létezik, de nem gondoltam, hogy közöm is lenne hozzá. De látva azt, hogy milyen nagy a szórás az értelmes, értelmetlen és középértelmes dolgok között, amire gyűjtenek, úgy gondoltam, hogy a szokásos szponzorkeresés mellett én is megpróbálom így előteremteni a következő évad költségvetését. Jelen pillanatig az oldalt többen nézték meg az Egyesült Államokból, mint itthonról. Itthon sikertörténet lesz, ha összejön a pénz többszöröse, egy szimpla történet lesz, ha összejön a kitűzött összeg, és ordas bukás lesz, ha kevesebb jön össze. Magyarországon imádnak az emberek valamit a "bukás" kategóriájába rakni, holott az életük további folyásához semmi köze nincs, de ez is segíti a saját maguk elhelyezését, a "sikeresebb térbe" való mozgatását.

Ez a projekt úgy jött létre, hogy tudatosságról, boldogságról és tehetségről szóló beszélgetéseket akartam csinálni, függetlenül a szakemberektől, akik megmondják, hogy kitől és mit kell kérdezni, akik megmondják, hogy kit miért nem lehet behívni, akik megmondják, hogy hogyan kell vágni, illetve függetlenül szabályoktól. Ezekről a beszélgetésekről mindenki hozhat a fejében döntéseket, hogy mi a jó és mi a rossz benne, és a nézők – remélem – el is fogadják, hogy attól, hogy ezeket a döntéseket meghozták a fejükben, nem változik meg a világ, ettől a vendég is olyan marad, amilyen, én is olyan maradok, amilyen, és ők is olyanok maradnak. Ami nem jó vagy rossz, csak amint ezt eldöntöttük és a további döntéseinket erre alapozva hozzuk meg.

Ezeket a beszélgetéseket nem portrénak szánom, az Indiegogos leírásban is próbáltam kiemelni, hogy nekem igazából az a fontos, hogy megismerjük, mi van ezeknek az embereknek a fejében hasonló kérdésekről. Képesek vagyunk magunkat őszintén szemlélni, ítélkezünk-e magunk felett, érdemes-e, hova vezet, és mindez hogyan hat a teljesítményünkre, a tehetségünkre, stb.

További hat beszélgetést szeretnék leforgatni idén, és nagyon nagy öröm, hogy már kaptam felajánlásokat a forgatások fotózására, a kész epizódok több nyelvre fordítására és feliratozására.

Nézd meg a Lakástalkshow epizódjait a https://www.youtube.com/lakastalkshow csatornán, és ha úgy gondolod, hogy bármennyivel is – akár pénzzel, akár megosztással – hozzájárulnál a negyedik évadhoz, azt előre is köszönöm!

Itt a crowdfunding page az Indiegogon: https://www.indiegogo.com/projects/consciousness-talks-youtube-series-4th-season/x/10427833

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lakastalkshow.blog.hu/api/trackback/id/tr497346752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása