Lakástalkshow

Csatornák

2013/07/21 • írta: lovasz.laszlo írta: Szólj hozzá!

Ezen az oldalon megtalálható a Lakástalkshow összes elérhetősége, felülete és kapcsolódási pontja. Mivel a Lakástalkshow egy egyszemélyes projekt, teljesen önfenntartó, ezért nem is kell, hogy bármilyen elvárásnak megfeleljen, nem kérhető rajta számon egy televíziós műsor formája. Ez egy keret, ami lehetőséget biztosít arra, hogy gondolatokat, látásmódokat mutasson be. Ezek után akkor...

A Lakástalkshow összes videóját (beszélgetések, ajánlók, illetve a Lakástalkshowról szóló egyéb videók) a YouTube-on tudod megnézni: https://www.youtube.com/lakastalkshow. A videókhoz hozzá lehet szólni, így is létrejöhet köztünk kapcsolat.

Képernyőfotó 2013-08-25 - 22.46.50Ha van Facebook-profilod, akkor a Lakástalkshow oldalát ezen a címen tudod követni: http://www.facebook.com/lakastalkshow. Ide mindig felkerülnek a frissítések, illetve a készítéssel kapcsolatos háttérinformációk, fotók.

Ha pedig emailt írnál, erre a linkre kattints: info@lakastalkshow.hu. Az emaileket én kapom, csak én olvasom, nyitott vagyok minden beszélgetésre – ha nem nyilvánosan szeretnéd, ez a legjobb mód.

A honlapon lévő oldalak és bejegyzések kommentelhetők, kíváncsi vagyok mindenki véleményére, de ne feledd, hogy az a Te véleményed, ami egy érdekes nézőpont, a Te fejedben jött létre, tehát nem szükséges, hogy én vagy bárki más ugyanúgy gondolja vagy lássa a dolgokat, ahogy Te – de azért mondd el!

Köszönöm!

A bejegyzés trackback címe:

https://lakastalkshow.blog.hu/api/trackback/id/tr837308158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása