Lakástalkshow

20+ tévedés, hogy luxuslakást rendeztél be

2016/07/07 • írta: lovasz.laszlo írta: 8 komment

Luxuslakást keresek bérlésre Budapesten, végignéztem több száz hirdetést, ahol a tulajdonos beikszelte, hogy az az ingatlan luxus. Berendezve. Tökéletes lenyomata annak, hogy az elmúlt években ki milyen fotókat, blogokat, katalógusokat látott, filmekből milyen bútordarabot, színt, mintát vagy térelemet akart birtokolni.

Tovább olvasom

Mácsai Pál hajlamos egy kicsit hisztizni

2016/03/14 • írta: lovasz.laszlo írta: Szólj hozzá!

Mivel a Lakástalkshownak nincsen támogatója, nulla forintból készültek ezek a beszélgetések is, éppen ezért az én személyes hozzáállásomtól és motiváltságomtól függ, hogy mikor kerül fel egy-egy epizód. Ezt az interjút még tavaly szeptemberben készítettem, Mácsai Pál hihetetlen nyitottságát és türelmét próbára téve.

Mácsai Pál 2. rész

Mácsai 2.Hát igen.

Posted by Lakástalkshow on Friday, March 11, 2016

Egy új tévés formátum próbája

2015/12/05 • írta: lovasz.laszlo írta: 1 komment

tesztbeszed_facebook_post.jpg

Januárban debütál a Dumaszínházban a Tesztbeszéd, ami egy nagyon egyszerű ötleten alapul, mégis jelentősen más, mint a tévéből vagy színházból ismert beszélgetős műsorok. A klasszikus, sztorimesélős, csak a poénra hegyezett beszélgetések idején túl ma már mindenki azt keresi, hogyan tudna őszintébb, őszinte beszélgetéseket készíteni. Így indult el 2002 decemberében a Lakástalkshow a YouTube-on, évekkel később pedig még néhány "négyszemközti" interjúműsor.

Tovább olvasom

"Ezt így még nem gondoltam végig" – Dombóvári István a Lakástalkshowban

2015/10/31 • írta: lovasz.laszlo írta: Szólj hozzá!

A Dumaszínház és a Showder Klub fellépője, a Hungary's Got Talent egyik műsorvezetője, Dombóvári István. A beszélgetés ezúttal is a saját nappalinkban, távirányított kamerákkal készült. Csak ketten voltunk, ahogy 2012 óta minden ilyen felvétel készül.

 

Premier. Megint. Most.Dombóvári István a Lakástalkshowban. 1. rész.

Posted by Lakástalkshow Lovász Lászlóval on Friday, October 30, 2015

Tesztbeszéd: szórakoztató szembesítés a Dumaszínházban

2015/10/25 • írta: lovasz.laszlo írta: Szólj hozzá!

Januártól a Dumaszínházban új műsor indul. A Tesztbeszéd egy különleges, eddig példa nélküli interaktív színházi beszélgetés. Az első alkalom, hogy a fellépő szembesülhet azzal, amit a közönség gondol róla, amit nem tudhat, csak feltételez talán: milyennek is látják az emberek.

dsc_7572.jpg

Tovább olvasom

Mácsai Pál a Lakástalkshowban: "Sokkal könnyebben oldódónak érzem magam..."

2015/10/24 • írta: lovasz.laszlo írta: Szólj hozzá!

Ezt mondja Mácsai Pál a helyzetről, amikor nálunk, a saját nappalinkban, távirányított kamerák előtt beszélgetünk. A beszélgetés két részben, kétszer 30 percben kerül fel a Facebook-oldalra és a YouTube-csatornára.

Premier. Most.Mácsai Pál a Lakástalkshowban.1. rész.

Posted by Lakástalkshow Lovász Lászlóval on Friday, October 23, 2015

Estére való, dörmögős beszélgetés Mucsi Zoltánnal

2015/06/12 • írta: lovasz.laszlo írta: Szólj hozzá!

"Én látom magamat valamilyennek. A reményem az, hogy a környezetem... ahogy ők látnak engem, és ahogy én látom magamat, aközött nincs egy tátongó szakadék!"

A beszélgetés 4 részből áll, hamarosan jön a folytatás.

Megvan a 4. évad első vendége!

2015/06/03 • írta: lovasz.laszlo írta: Szólj hozzá!

Összetéveszthetetlen hangján azt mondta ma nekem a telefonba: "meg vagyunk beszélve!" Érdekes, az elmúlt hetekben többen is mondták nekem ismerőseim, hogy mennyire lelkesülnek érte. Közülük a nők talán nem szerelmesek belé, de rajonganak. Mintha nem mernék kimondani, csak vigyorognak. Többen ajánlkoztak már, hogy akkor itt lennének kávét főzni vagy felszolgálni.

Nos, ő eljön a Lakástalkshowba, itt fog ülni a nappaliban.

Akarsz egy igazán jó beszélgetést valakivel, akire TÉNYLEG kíváncsi vagy?

2015/05/05 • írta: lovasz.laszlo írta: Szólj hozzá!

Olyan beszélgetést, ami egy valódi lakásban zajlik, senki nem játssza meg magát, a kamerák pedig távirányítottak, így tényleg nincs ott más, csak a vendég és a kérdező. Idén szeptemberben már a 4. évadot kezdi a Lakástalkshow, szeretném, ha elmondanátok, kit szeretnétek a műsorban látni. Ha nincs a név a listában, kommentben írhatod. Ha látni szeretnéd, milyen beszélgetések ezek, nézd meg a YouTube-csatornát!

UPDATE: a szavazásból kifelejtettem Pintér Bélát, és nem lehet javítani.

süti beállítások módosítása