Lakástalkshow

Tesztbeszéd: szórakoztató szembesítés a Dumaszínházban

2015/10/25 • írta: lovasz.laszlo írta: komment

Januártól a Dumaszínházban új műsor indul. A Tesztbeszéd egy különleges, eddig példa nélküli interaktív színházi beszélgetés. Az első alkalom, hogy a fellépő szembesülhet azzal, amit a közönség gondol róla, amit nem tudhat, csak feltételez talán: milyennek is látják az emberek.

dsc_7572.jpg

Ennek alapja pedig egy személyiségteszt, ahol – a vendégre vonatkozó kérdések után – a) és b) válaszlehetőségből a jelen lévő nézők választhatják ki a szerintük jellemzőbbet. Ez olykor megnyugtató, olykor meglepő is lehet a fellépő számára, aki ezután maga mondja el, hogy ilyennek látja-e magát vagy sem. Ez adja a kb. hatvan perces beszélgetés vázát.

Izgalmas pillanatok, sok nevetés és soha nem hallott érdekességek a Dumaszínház társulatának tagjairól, eredeti formában. A soron következő előadások dátumai itt találhatók:

január 17. Aranyosi Péter

január 23. Kőhalmi Zoltán

január 24. Kovács András Péter

január 30. Kiss Ádám

január 31. Badár Sándor

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lakastalkshow.blog.hu/api/trackback/id/tr378019381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása