Lakástalkshow

Kárász Robi nem tud viselkedni

2013/12/20 • írta: lovasz.laszlo írta: Szólj hozzá!

Aki látta a héten a Hal a tortán epizódjait – Tóth Szabival, Horváth Évával, Csézyvel és Kárász Robival főzünk, de főleg inkább eszünk –, láthatta, hogy Kárász Robi milyen igazából. A modoros tévés műsorvezető megvadul, ha kamera elé kerül, teljesen kifordul magából. Mindig is volt egy fura humornak nevezhető beszédstílusa, de amit az adásban művel, az részemről teljes értetlenséggel találkozik.

A comment:com cikkében elolvashatók a részletek. Robi már az első este elkezdte írni egy füzetbe azokat a mondataimat, melyek számára különlegesen hangoztak, melyeket azonban egy közepesen jó kommunikációs készséggel rendelkező ember átlagosnak tart. Az utolsó napra ebből készíttetett egy "könyvet", amiben minden oldalra egy-egy ilyen – szövegkörnyezetéből kiragadott, mégis számomra is meglepő módon jól hangzó mondat – került. Bevallom, örültem az ajándéknak, nyilván mérhetetlen egoizmusomból fakadóan: akárha hájjal kenegettek volna! És hát jó lehetőség ez arra, hogy az ember egészen szárazon visszakapja a gondolatait. Meg is döbbentem, amikor az este folyamán egy kicsit később Kárász Robi kitépett néhány lapot a kb. 12 oldalas könyvből. Én eltettem volna szívesen, jól mutatott volna a polcon Lovász László: Kombinatorikai problémák és feladatok című kötete melett.

[caption id="attachment_299" align="aligncenter" width="300"]Hal a tortán Fotó: SuperTV2[/caption]

A hét utolsó epizódja ma este látható a SuperTV2-n, 21:00-kor.

A bejegyzés trackback címe:

https://lakastalkshow.blog.hu/api/trackback/id/tr27308232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása