Lakástalkshow

Így készülök az őszi szezonra

2013/08/18 • írta: lovasz.laszlo írta: Szólj hozzá!

Ülök a Dunaparton, a Bálnánál, Szécsi Zoltán kávézójában, az Olimpicaféban. Új hely, nagyon finom a kávé! És a kóla... nos, a kóla az sztenderd minőségű. Jéggel, citrom nélkül - a citrommal való kólaivás valami olyan túlfejlesztett civilizációs hülyeség, amire megfejtést még nem találtam, keresem azt a tudatállapotot, ami egy ilyen ötletnek melegágya lehet.

fotó-5

Egyre inkább körvonalazódik, hogy ősztől hogyan folytatódik a Lakástalkshow. A jelenlegi elképzelések szerint szeptember közepétől egészen december közepéig hetente jönnek új epizódok, az eddig megszokott rend - azaz, hogy egy hosszabb beszélgetés több részletben kerül fel - nem változik.

Tárgyalok arról, hogy ki és hogyan segítené a jövőben a munkát, hogy a beszélgetések még nagyobb közönséghez jussanak el. Persze panaszra nincs okom, az ÉLŐ Lakástalkshow-t 4000 fölött néztétek, a Hajós-beszélgetés közelít a 10 ezerhez. Lukács Laci 7000 fölött jár, Soma pedig a két résszel 7200-nál.

Az őszi szezon vendéglistája már megvan, nagyon rövid időn belül egyeztetni is kell. Szeretném, ha szeptember 18-án érkezne az első epizód. Addig munka és ötletelés.

Szép nyarat a maradék két hétre!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lakastalkshow.blog.hu/api/trackback/id/tr977308200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása